AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
17. týždeň
Pondelok 22.04.2024 (Slavomír)
0,33l
Krúpková s údeným kolenom/A:1/
0,33l
Slepačia s mäsom a cestovinou/alergény:1,3,9/
1.
63/75/75
Bravčové rebierko na šampiňónoch,dus.ryža,hranolky
2.
250g
Šalát s bylinkovými kuracími rezančekmi v snehovom cestíčku (listový šalát, paradajky, olivy, rukola, dressing/
3.
100/200
Gazdovský /vypr.plnený,kur/rezeň,zemiak.kaša,šalát
4.
63/1ks/75
Jelení tokáň na víne v zemiakovej placke ,1/2d.ryža,zelenin.šalát/A:1,3.7/
Utorok 23.04.2024 (Vojtech)
0,33l
Kačací vývar s mäsom a rezancami
0,33l
Z hlávkovej kapusty so zemiakmi /A:1/
1.
70/75/75
Morčacie trhance na šampiňonoch , dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát
2.
63/160
Segedínsky guláš ,,Speciál,, ,knedle/Alergény:1,3,7/
3.
63/200
Kuracie rezne po bakóňsky,krupic.halušky
4.
85/200
Čevapčiči s maslovými zemiakmi,cibuľkou a horčicou/A:1,3,7/
5.
80/200
Alpský steak z bravč.krkovičky na šalotko- smotan. om. a mastenými zem. s jar. cibuľkou/Z a CH/6.60
Streda 24.04.2024 (Juraj)
0,33l
Hrstková/Alergény:1,7/
0,33l
Držková/Alergény:1/
1.
120/200
Vyprážaná Tilapija ,zemiak.šalát s majonézou /A1,3,7/
2.
63/75/75
Kuracie prsia plnené plesň.syrom ,dus.ryža,hranolky,zelenin.šalát/A:7/
3.
250g
Buchty na pare so šľahačkou a polevou/Alergény:1,3,7/
4.
100/200
Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou,knedle/A:1,3,7/
5.
80/200
Bravčová panenka na šampiňónovom ragú ,pečené zemiak.štvrte/Zdravo a chutne!/6.90
Štvrtok 25.04.2024 (Marek)
porcie
0,33l
Zeleninová s hlivou /A:1 /
0,33l
Hovädzia s pečeňovými haluškami/Alergény:1,3,7/
1.
63/160
Hovädzie varené ,chrenová omáčka,knedle/Alergény:1,3,7/
2.
280g
Špagety Carbonara/parmazan,pancetta,smotana/A.1,3,7/
3.
100/200
Sviatočné kur.rezne vyprážané,bylinkové aioli,hnietené zemiaky s pórom
4.
63/200
Údená br.krkovička,hrachová kaša s cibuľkou,chlieb/Alergény:1/
5.
80/200
Losos so smotánovo-citrónovou omáčkou, varené zemiaky s pórom/ZaCh/6.90
Piatok 26.04.2024 (Jaroslava)
porcie
0,33l
Demikát /A:1,3,7/
0,33l
Morčací vývar s mäsom a rezancami/A:1,3,7/
1.
100/200/50
Vyprážaný syr , varené zemiaky,domáca tatárska omáčka
2.
63/75/100
Bravč.mäso na juhoslov. spôsob,dus.ryža,opek.zemiaky
3.
250g
Tvarohovo marhuľová žemľovka /A:1,3,7/
4.
63/75/75
Cíferská kuracia pochúťka,d.ryža,hranolky
5.
300g
Kurací šalát Diplomat/ľad.šalát,šunka,č.fazuľa,kukurica//Zdravo a chutne!/6.60
Pôvod mäsa:
Kuracie mäso - Slovensko
Hovädzie mäso - Slovensko
Bravčové mäso - Česká republika
suroviny GMO - podľa oznamu uvedeného na obale
Hmotnosť jedál je uvedená po tepelnej úprave.
Prajeme Vám Dobrú Chuť.
Vytlačiť
AKCIA
DENNÉ MENU
TYŽDENNÉ MENU
JEDÁLNY LÍSTOK
UBYTOVANIE
WELLNESS
OSLAVY A SVADBY
KONTAKTY
Stránku vytvorila a spravuje
© EXO REKLAMNÁ AGENTÚRA s.r.o.
.